Интересно бижу на ръката на Ани Салич привлече погледа на

...
Интересно бижу на ръката на Ани Салич привлече погледа на
Коментари Харесай

Ани Салич показа огромен годежен пръстен


Интересно украшение на ръката на Ани Салич притегли погледа на феновете в ефир. От няколко дни новинарката има солиден пръстен на безименния пръст на лявата си ръка, а съгласно всички явно става дума за годежен пръстен от мъжа в живота ѝ, Сотир Цацаров. Журналистката се пробва дискретно да го прикрие, само че наблюдателните фенове незабавно го видяха.

Салич не е коментирала новината, че се е съгласила на брак, само че очевидно е взела съдбоносното решение да каже „ Да ” и подаръците й са били поднесени от обичания мъж във връзка на събитието, подозира публиката.

Новинарката и екс основният прокурор към този момент от 1 г живеят дружно, само че са доста дискретни по отношение на персоналните си връзки и заобикалят да се движат дружно на по-оживени места в София. Съвсем скоро влюбената 53-годишна дама си е поставила и часовник, който с изключение на, че е моден, е от злато и сребро. И той евентуално е подарък от годеника й, който я разчувствал с благия жест неотдавна.

Ани Салич за последно носеше пръстен до момента в който бе в брак с Бранко. Но тя изхвърли халката си още преди 5 г, когато публично прекъсна брака си с продуцента. Сотир Цацаров пък публично се разведе с екс половинката си Миглена през месец юли 2022 година, напомнят от razkritia.com. През лятото влюбените изживяха романтика като пътуваха дружно до Гърция, където бяха два пъти на море. Първо бяха на Халкидики, а след това на остров Корфу. Накрая отделиха време и за нашенското море. Бяха по Южното Черноморие в лайкове от бг публицистите къмпинг Арапя. Сложиха завършек на летния сезон в дребния турски курорт Инеада.

В момента двойката избира да живее по-далеч от столицата. Нанесли се в „ Бевърли Хилс ” на Перник, с. Рударци, където Ани има вила. Нищо чудно тв звездата да мине пред олтара преди сина си и щерка си, защото Хана към момента не е приключила приблизително обучение, а Лазар не е давал поръчка за годеж и женитба.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР