Интересни са ми обявените листи на ДПС. Йончева е на

...
Интересни са ми обявените листи на ДПС. Йончева е на
Коментари Харесай

Нидал Алгафари: ГЕРБ и ДПС ще имат достатъчно гласове за собствено мнозинство

Интересни са ми оповестените листи на Движение за права и свободи. Йончева е на последното пето място за евроизборите, а Чакъров води. Партията понастоящем има петима депутати. Поставянето ѝ на последно място значи, че тя би трябвало да има преференции, другояче е неизбираема. Пеевски би трябвало да разпореди дали тя ще отиде по-напред. Това сподели журналистът Емилия Милчева пред NOVA.

По думите ѝ без партийни структури, сами личностите мъчно съумяват. " Ако зад теб няма групировка, няма по какъв начин да се получи. Ваня Григорова влезе в композиция с Мая Манолова, само че може би прекомерно рано се впусна в политическа борба. Беше по-разумно първо да изкара един мандат като общински консултант. Владислав Горанов да не води листа демонстрира, че партия, член на ЕНП, не може да си разреши да постави отпред човек, глобен по листата " Магнитски ", ще стои като леке на ревера. Въпреки това наподобява е важен за партията, както и Цвета Караянчева. Подреждането на листите демонстрира незаинтерсованост към желанията на гласоподавателите ", разяснява тя.

Политическият анализатор и PR Нидал Алгафари уточни, че Движение за права и свободи е извлякла максимума от проблема с номинацията на Елена Йончева. " Тя не е най-хубавият вид за евродепутат, може би има друга сделка - финансиране на нейни планове или някой пост. Йончева оказа помощ имиджово на Движение за права и свободи, а какво ще получи тя, занапред ще разбираме. Ваня Григорова ще обере от гласовете на хората, които са я харесвали като синдикалист. Тя ще направи добър резултат. Мая Манолова ще бъде с корав звук, а Григорова - ще бъде мост с другите. Ще са като неприятното и положителното куче. За ГЕРБ в 24 МИР доста по-добре би стояла Рая Назарян, в сравнение с Влади Горанов. Чисто имиджово тя наподобява по-различно около преговорния екип ", съобщи той. 

Според него Ахмед Доган е дал късмет на Пеевски да се потвърди, разширявайки профила на електората на Движение за права и свободи. " ГЕРБ и Движение за права и свободи ще имат задоволително гласове за лично болшинство ", счита Алгафари.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР