Интересни роднини има д-р Ангел Енчев, който наскоро обяви, че

...
Интересни роднини има д-р Ангел Енчев, който наскоро обяви, че
Коментари Харесай

Братовчедка на доктор Енчев продава... канабис!

Интересни родственици има доктор Ангел Енчев , който неотдавна разгласи, че се разделя с майката на двете си деца – Теди Велинова, разбра HotArena .

Ако някогашната му жена е манекенка, а брат му Невен прави сполучливи опити в региона на туризма и модата, то една от братовчедките му върти бизнес с канабис в Гърция . Родственицата на пластичния хирург е разкрила в южната ни съседка цяла верига магазини за хранителни добавки, основани въз основата на лекия опиат, научи „ Уикенд ”. 

Предприемчивата дама, която е в близки роднински връзки с семейството Енчеви, може да се окаже по-богата даже от известните си братовчеди-лекари – Невен и Ангел . Тя доста мъдро се е насочила към търговията с марихуана за медицински цели сега, в който е легализирана в Гърция. Към днешна дата хитрата търговка живее в южната ни съседка точно поради своя рентабилен бизнес там, настояват хора от Пловдив, където тя е родена. 

В асортимента на братовчедката, чието име е Жени, влизат масла от канабис, цветове, листа и семена на растението. Много от тях се оферират в по няколко вариации – да вземем за пример с разнообразни аромати като лимон и ягода. Бизнесдамата се хвали, че стоката ѝ е изцяло натурална, голямата част от нея е обработвана на ръка и работи безотказно при всевъзможни болежки и неразположения. Самата Жени постоянно тествала действието на продуктите върху себе си и, тъй като била удовлетворена, ги употребявала постоянно, въпреки че не било известно да страда от тежки болести като епилепсия или рак, при които нормално се изписва марихуаната за медицински цели. 

Освен рентабилен бизнес, тревата била и задача в живота на братовчедката Жени, настояват осведомени. Тя води усилена битка за легализирането ѝ във всички елементи на света, изключително в родната ѝ България. На формалната си страница във Facebook да вземем за пример е пуснала фотография на известни със сантимента си към леката (и освен леката) дрога звезди като Риана, Дрю Баримор и Камерън Диас. Всички те са снимани с димящи фасове и, съгласно рекламния слоган, „ разрушават стигмата ”. 

Доктор Енчев не обичал да приказва за бизнеса на своята родственица , настояват хора от неговото обграждане. Той обаче не се тормозил от него и сигурно не криел роднинските си връзки с въпросната Жени. Не е известно обаче дали е тествал нейните хранителни добавки при честите си визити в южната ни съседка, където може да ги купува без никакъв проблем. 

Гърция легализира марихуаната за здравна приложимост преди повече от две години, а предходната година позволи и развъждането ѝ. Заговори се, че след тежката икономическа рецесия, траяла в страната с години, това решение на държавното управление е на път да я трансформира в водач на бизнес за 50 милиарда евро. Част от него е и братовчедката на доктор Енчев. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР