Интересна връзка изплува между два от най-гледаните риалити формата в

...
Интересна връзка изплува между два от най-гледаните риалити формата в
Коментари Харесай

Известна участничка от Фермата записала Елена за Ергенът

Интересна връзка изплува сред два от най-гледаните риалити формата в българския ефир.

Във един от последните епизоди на " Ергенът " станахме очевидци на срещата на финалистката Елена с майка й и нейната другарка Камелия. А тя не е непозната за феновете на, тъй като преди години бе забъркана в най-коментирания любовен триъгълник във " Фермата ", който не стопира да ни изненадва.

Камелия бе избраница на фокусника Данчо, който хлътна като възпитаник по красивата актриса Даяна. Тя влезе в предаването като необвързана, след разлъка с дългогодишния си другар. Двамата бяха най-обсъжданата двойка от феновете, а Камелия даже влезе изключително във " Фермата ", с цел да се опита да си върне фокусника, само че по този начин и не съумя и се окичи с най-големите рога.

След предаването Даяна сякаш още веднъж се събра с приятеля си, само че към днешна дата пък се радва на компанията на Данчо, въпреки че двамата пазят поверителност.

Камелия обаче очевидно е фенка на риалити предаванията, откакто е записала своята най-хубава другарка Елена за мома в " Ергенът ". Елена неведнъж благодари на Камелия за стореното, признавайки че в предаването най-накрая е разкрила мъжа на фантазиите си, напомня Hotnews.bg.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР