Интересна снимка относно аферата Джи Пи Гейт публикува в официалния

...
Интересна снимка относно аферата Джи Пи Гейт публикува в официалния
Коментари Харесай

Биволъ с послание: Работим по възстановяване на документи от Джи Пи Гейт

Интересна фотография по отношение на аферата " Джи Пи Гейт " разгласява в формалния си профил във Фейсбук уеб сайтът за проверяваща публицистика " Биволъ ".

На фотографията се вижда румънският публицист Атила Биро, който при започване на есента беше задържан дружно с българския сътрудник и част от " Биволъ " Димитър Стоянов, откакто двамата отидоха до Радомир по сигнал, че се горят документи, които биха могли да хвърлят светлина върху възможна машинация с евросредства и еврофондове. Пояснението под фотографията е: " С румънските сътрудници в Букурещ работим над избавените от огъня документи ".
Припомняме, че поради " Джи Пи Гейт " строителната компания " Джи Пи Груп " се отхвърли от две огромни извоювани поръчки – за градежа на тунел " Железница " и обновяването на линията на трамвай номер 5 в София, по бул. " Цар Борис III ". Това стана откакто министър председателят Бойко Борисов изиска от АПИ " да откри законов метод " да не позволява компанията до публични поръчки, до момента в който " не си потвърди невинността ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР