Интересна снимка на крал Чарлз от коронацията на кралица Елизабет

...
Интересна снимка на крал Чарлз от коронацията на кралица Елизабет
Коментари Харесай

Принц Луи насочи своя вътрешен крал Чарлз в забележителна снимка от коронацията

Интересна фотография на крал Чарлз от коронацията на кралица Елизабет през 1953 година демонстрира, че той в един миг би желал да е на друго място.

Черно-бялата фотография демонстрира тогавашния принц Чарлз сред вуйна си, принцеса Маргарет, и баба, кралицата майка Елизабет, до момента в който той подпира брадичка на ръцете си по време на тричасовата гала. Тогава едвам 4-годишен, бъдещият крал изглеждаше много отегчен в Уестминстърското абатство, до момента в който носеше блуза с къдрици и сресана коса.

Коронацията на кралицата означи началото на нейното 70-годишно ръководство и това беше първото предаване на властта в английското кралско семейство, което беше излъчено по малкия екран, привличайки милиони фенове. Тя беше единствено на 25 години, когато татко й, крал Джордж VI, умря през 1952 година и тя се възкачи на трона.

Коронацията на самия крал Чарлз беше добре посетена, като участваха неговите деца и внуци, в това число принц Джордж, 9, принцеса Шарлот, 8, и принц Луис, 5 – чиито родители са при...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР