Интересна Honda Civic Type R Mugen RR се появи за

...
Интересна Honda Civic Type R Mugen RR се появи за
Коментари Харесай

Тази Honda Civic Type R се продава за над 200 хиляди лева

Интересна Honda Civic Type R Mugen RR се появи за продажба във Англия. За тези които не се интересуват от марката, това най-вероятно е просто следващата Honda Civic, която не коства повече от 10 хиляди лв. на вторичния пазар. Оказва се обаче, че за съответния автомобил се желаят 127 хиляди $ или към 203 хиляди лв..



Колата е импорт от Япония и е една от 300 създадени Honda Type R седан, които имат Mugen RR пакет. Освен доработките, колата е и с пробег от едвам 52 хиляди километра, по-голямата част от които са навъртени в Япония.



Промените по отношение на общоприетия Type R включват редица карбонови и алуминиеви детайли, които намаляват тежестта до 1255 кг. Можем да открием специфични джанти, които също са олекотени, както и спортни седалки в интериора.



Под капака се крие 2.0-литров бензинов мотор, който след редица промени към този момент генерира 237 конски сили и 218 нютон метра, които се предават само към предните гуми, посредством механична трансмисия. Заедно с колата получавате и редица разнообразни документи и аксесоари, които са пристигнали с автомобила.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР