Интересен вкус за литература показа футболистът любовчия Благой Георгиев не спира

...
Интересен вкус за литература показа футболистът любовчия
Благой Георгиев не спира
Коментари Харесай

Не е Библията! Ще паднете, като разберете какво чете Благо Д...

Интересен усет за литература сподели футболистът любовчия

Благой Георгиев не стопира да изумява с дейностите си напоследък. През последните месеци някогашният на Златка Райкова скача от легло в легло при разнообразни дами. Мнозина симпатизираха на двойката и се надяваха той да се кротне и да остане по-дълго с плеймейтката, само че уви – към този момент даже е женен за друга, написа Vbox7.

Най-вероятно даже в очите на приятелите си Благой Георгиев наподобява смешно както с философията си за живота, по този начин и с постъпките си. В момента не ни е известно по какъв метод мачото си печели парите, с цел да върви толкоз постоянно на почивки с новата обичана и да устоя толкоз деца и дами, само че всичко това е реалност.



Следващата вест сигурно също няма да изненада никого. Чудили ли сте се какви книги четат родните звезди от сектора на Благо? Е, множеството не четат, а друга огромна част ги е позор да споделят какво четат.

Бившият футболист се щракна с една от книгите на Венета Райкова „ Триумфът на кучките “. Продължението ѝ провокира същински възторг с това четиво. Джизъса горещо предлага на почитателите си да прочетат творбата на някогашната водеща.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР