Интересен спомен от 2019 г. публикува Цвета Караянчева Цвета Вълчева

...
Интересен спомен от 2019 г. публикува Цвета Караянчева Цвета Вълчева
Коментари Харесай

Караянчева сподели спомен с Румен Радев

Интересен спомен от 2019 година разгласява Цвета Караянчева  Цвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на в формалния си профил във фейсбук. Председателят на Народното събрание сподели видео от обръщението си във връзка 140 години от написването на Търговската конситуция.

Преди година Караянчева, зааедно с другите публични лица на страната, измежду които и президентът Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на, участваха на формалните празнувания в залата на Учредителното заседание във Велико Търново. Спомняйки си този ден, Караянчева написа:

"Един прекрасен спомен от предходната година, когато бяхме, въпреки и за малко, единни и с изпълнени с наслада сърца ".

Както е известно с изключение на с премиера Бойко Борисов, президентът Радев е и в сериозен спор с ръководителя на Народното събрание. Институционалната война стартира още сега, в който президентът беше определен. Той не пропуща да подлага на критика депутатите за легитимността на работата им. А от началото на митингите спорът сред президентството и Народното събрание се задълбочи. През последните месеци Караянчева и Радев заобикалят да се срещат на публични събития.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР