Интересен разговор уловиха камерите между мениджъра на Манчестър Юнайтед Оле

...
Интересен разговор уловиха камерите между мениджъра на Манчестър Юнайтед Оле
Коментари Харесай

Любопитна размяна на реплики между капитана на Копенхаген и Солскяер

Интересен диалог уловиха камерите сред мениджъра на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер и капитана на Копенхаген Зека след снощната среща сред двата отбора в Лига Европа. " Червените дяволи " съумяха да се наложат с 1:0, като единственото попадение падна, откакто мачът навлезе в продължения и негов създател бе Бруно Фернандеш от дузпа. По този метод Юнайтед се класира за полуфиналите, а след последния съдийски сигнал капитанът на датчаните благодари на мениджъра на противника.
 Солскяер: След три полуфинала е време за край
Вижда се по какъв начин футболистът на Копенхаген се здрависва със експерта, след което се чува да му споделя: " Благодаря ти за всичко, което правиш в Манчестър ". Солскяер от своя страна показва към Фернандеш и признава: " Опитваме се да се завърнем. Той ни оказва помощ, това момче оказва помощ ", а с усмивка на лицето Зека отвръща, че в действителност португалецът е страховит.

31-годишният гръцки национал е почитател на Юнайтед от дете, само че в никакъв случай не е играл на " Олд Трафорд ". Самият състезател призна пред датския Bold преди срещата с " алените дяволи ", че съжалява, че не е съумял да реализира тази своя фантазия. " Юнайтед е моят обичан тим от дете. Моята фантазия бе да играя на " Олд Трафорд ", тъй че е малко тъпо, че играем в Германия ".

Зека е в тима на Копенхаген от 2017-а, като преди този момент прекара шест години в тима на Панатинайкос.

ГЕОРГИ ЧЕРНЕВ
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР