Интересен разговор с елементи на мистерии и пророчества в ефира

...
Интересен разговор с елементи на мистерии и пророчества в ефира
Коментари Харесай

Харалан Александров разтълкува пророчество на Ванга за Тримата генерали, които ще спасят България

Интересен диалог с детайли на мистерии и пророчества в ефира на Нова тв.

Изникват няколко въпроса със публикацията за Радев в " Дойче веле ". Редакторът е поставил бомбастично заглавие. Въпросът е дали това е дипломатично. Това сподели Цветеслава Гълъбова от Инициативния комитет на президента в " На фокус " по Нова тв. 

" Нищо взривоопасно няма в визитата на Радев в Германия. Ние от дълго време знаем, че е проевропейски на открито и проруски вътре, само че за какво чак в този момент го откриват. Всеки водач е заставен да поддържа двоен интерфейс ", разяснява антропологът Харалан Александров.  

" За толкоз години не се разбра дали е натовски военачалник или е дългата ръка на Путин. Фригидното държание не е маркер за висок разсъдък. Тропането с крайник не е метода. Поведението на Радев е напълно обикновено. Каква е концепцията за публикацията за Румен Радев, тъй като не е излязла инцидентно. Замисъл има, само че дали мога да стигна до него? Моята персонална догадка е, че по някакъв метод това е обвързвано с казуса с Македония. Ние сме подложени на голям напън и президента очевидно е спънка със своята позиция ", добави Гълъбова, съобщи Блиц. 

" Кого да натиснеш, с изключение на Петков? Той наподобява толкоз елементарен за мачкане. Толкова е мек и уязвим. Друг е въпросът с Румен Радев. Президентът преподава публично мнение в тази страна и има мощна позиция. Той е доста пореден и има внезапна форма на популизъм. Той е представител на настроенията на болшинството. В този кабинет има трима основни министри на Радев - Василев, Петков и Рашков. Мнозинството, което го поддържа, са партиите, които поддържаха Радев. Усещането е, че Радев е на власт ", сподели Харалан Александров. 

" Ще си разреша обществено да кажа, че " Възраждане " са не нездравословни, а рискови за страната и този див популизъм може да ни вкара в други релси ", изрично сподели Гълъбова. 

" Аз не мисля, че бащата желае да убие децата си, а желае да ги нашляпа. Радев го прави с ласкава бащинска длан. Те вършат доста неточности, доста са палави. Където не са под окото на бащата, вършат бели. Много им се радваме, че са палави. Стефан Янев не е извънбрачното дете, а е със статут на татко. Попаднах на нова доктрина на вангелистите и съгласно една от версиите тя е предсказала, че трима генерали ще спасят България. Това са Радев, Янев и Борисов, несъмнено ", сподели Александров. 

Според него любопитен феномен е това, че българите, които се разочароват от държавното управление се оплакват от американците, а не от президента Радев. 

" Стефан Янев ми наподобява уравновесен човек. Решил е, прави нещо. Янев и Радев се разграничиха един от различен и се изясниха, че никой не е татко на другия. Това, което демонстрират социологическите изследвания са две неща - чакаме избавител и когато се вършат тези изследвания доста елементарно се хващаме на кукичката. Преди години имаше едни президентски избори, на които представителя на ГЕРБ завоюва едни избори без даже да знаем кой е. Има особености ", изясни Гълъбова. 

Според нея Радев не е отговорен за неволите в държавното управление, тъй като не е определено от Радев, а от хората. 

 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected]. Ще обърнем внимание!
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР