Интересен облог направи премиерът Бойко Борисов по време на посещението

...
Интересен облог направи премиерът Бойко Борисов по време на посещението
Коментари Харесай

Бойко Борисов направи интересенн облог, обеща че...

Интересен залог направи министър председателят Бойко Борисов по време на визитата си в Стара Загора.

"Мога да се обзаложа с вас, че шаситата на БМВ ще се вършат в Шумен. Сега на 24 май с премиера на Бавария ще го изговорим още един път това. Неслучайно всички фабрики към този момент идват към България, тъй като вършим високотехнологични съставни елементи, вършим високите системи ", обърна се той към публицистите и призна, че от началото на предизборната акция нито един път не е бил на партийно мероприятие.


"Огромни фабрики се вършат в Кърджали, примерно там са пет, високотехнологични. Петият работи единствено за Тесла и цялата продукция отива в Щатите. Плюс обществени центрове за служащите, хиляди служащи.

Хората доста деликатно гледат, пресмятат, освен стабилността - и изискванията за бизнес, и помощта на страната, по тази причина идват толкоз доста. Преди осем години, когато бях министър председател, не беше по този начин, тогава беше финансовата рецесия. Ние успяхме тогава с доста крепко притискане на колана и България не банкрутира, тъй като на България няма кой да оказва помощ.

Висококвалифицирания ни труд, дисциплината на нашите служащи притегля вложителите. Немците споделят - фактически българите са неповторими като служащи. В същото време почват да се връщат съумели, младежи от чужбина, тъй като заплата на един подобен шеф е от 15 хиляди лв. нагоре, а квалифицирания личен състав взима по 4 хиляди. С партийни работи не се занимаваме ", разяснява Бойко Борисов.

"В Хемус, заделени парите за Хемус, с цел да не каже някой, че няма пари. Затова и нея ще я приключим до няколко години, хубаво ще е да имате автомагистрала. Край Шипка се стоят мостове, по 120 метра високи, подготвени са към този момент, тунели, дребните са към този момент подготвени, ще ви натоваря на колата и ще ви прекарам през цялото трасе, с цел да видите какви големи градежи са. Те усещат, че ще изгубят и тези избори и стават злобни, злъчни, няма какво да покажат ", добави още министър председателят.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР