Интересен гост имаха националите вчера. На базата в Бояна дойде

...
Интересен гост имаха националите вчера. На базата в Бояна дойде
Коментари Харесай

Антон Дончев надъха националите преди Унгария

Интересен посетител имаха националите през вчерашния ден. На базата в Бояна пристигна учен Антон Дончев. Целта на визитата му бе да надъха в допълнение футболистите за борбата с Унгария през днешния ден. Авторът на " Време разделно ", " Сказание за хан Аспарух, княз Слав и жреца Терес ", пожела триумф и безстрашие на " Лъвовете " в най-чакания им дуел в последните години.

От пресслужбата на националния тим оповестиха също, че известният публицист и интелектуалец в наличието на и.д. президента на БФС Михаил Касабов, както и на вицепрезидентите Емил Костадинов и Атанас Фурнаджиев, е изказал откровената си поддръжка за тима и е изразил убеденост, че победа над Унгария ще зарадва всички наши сънародници у нас и по света.

Преди няколко дни учен Дончев бе награден от управлението на БФС с почетна грамота и златна значка по случай 90-ия си рожден ден.

До този миг от централата не бяха прибягвали до сходни ходове преди мачове на националите. Срещата с Унгария обаче е надалеч по-важна от всички, които сме играли в последните години. При триумф през днешния ден ще се приближим единствено на крачка от присъединяване на Евро 2020. При това още веднъж ще сме домакини на последния бараж, в който ще срещнем Румъния или Исландия.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР