Интересен диалог, но все пак в крайна сметка резултирал в

...
Интересен диалог, но все пак в крайна сметка резултирал в
Коментари Харесай

Какво е разумен срок и кой е диктатор обсъдили Борисов и Радев

Интересен разговор, само че въпреки всичко в последна сметка резултирал в джентълменско съглашение за рационален период преди връчването на първия мандат, с цел да може да бъде реализирана управническа сглобка в Народното събрание, провели президентът Румен Радев и ръководителят на ГЕРБ Бойко Борисов.

Борисов допуска, че в идващите дни ще бъде връчен първия изследователски мандат . За съответен период не са говорили, стана ясно от преразказа на Борисов, който уточни и че решението е персонално негово право - на президента.

Да, за рационално време сподели - ден, два, три, не е казусът в това. В същото време (Радев) се аргументира - сподели: Ако продължа да го бавя, ще кажат, че съм деспот. На което аз се засмях и споделих - нали аз бях? Ако диктаторите в света са като мене и тебе, ние сме страхотни. Дай Боже всекиму такива ", описа за забавната преживелица, запитан от News.bg, Борисов.

Бившият министър председател неведнъж и поредно преповтори апелите и желанието си да се стигне до консенсус сред партията му и " положителните сили ". " За няколко дни в случай че може разсъдъкът да надделее при всички нас и да имаме държавно управление. "
 Борисов към този момент се е срещал с Василев и Петков, няма да е кандидат-премиер
Борисов към този момент се е срещал с Василев и Петков, няма да е кандидат-премиер

Вариант А остава съгласие сред ГЕРБ и " Промяната ", само че на дневен ред са и други варианти

" Президентът Радев има два хода. Ние му казахме по какъв начин във времето виждаме приемането на законите. Разбира се, тук незабавно ще влезем в спор. Ние болшинство ли сме с ПП/ДБ, с цел да желаеме главните комисии (в НС), или не сме болшинство. Те от заран до вечер обикалят по студиата да изясняват по какъв начин с ГЕРБ парадокс, само че за всяко едно деяние, да вземем за пример за ротационния ръководител, зависят от нас. "

Бойко Борисов не таи и, става известно, неприятни усеща към президента Румен Радев , че поведе митингите през 2020 година с апела " Мутри вън ", след които кабинетът на ГЕРБ и Патриотите изкара въпреки всичко цялостен мандат, само че не съумя да завоюва болшинство в идващите парламенти.

" Най-мило ми е добруването на хората. Така е решил (да вдигне юмрука) тогава, по този начин е направил. И той ме поздрави за триумфа на изборите и допускам си дава сметка, че щом съм пристигнал, щом сме пристигнали като първа политическа мощ, всичко неприятно сме оставили обратно. Иначе не бих се срещал, не бих се виждал и с Кирил, и Асен. Да успееш да простиш в името на нещо по-велико, нещо по-важно, е добродетел. Омразата е най-лесното ", изрече християнска покорност водачът на ГЕРБ.

Радев и Борисов са разискали и концепцията на втория, изказана преди седмица в Народното събрание, т да бъде гласуван от депутатите и да остане, единствено че в качеството на постоянен. " Логиката ми е такава - когато има безспорна рецесия, никой няма към този момент изгода от нови избори, да се разрушава до дъно политическата система. Колкото повече продължава да ръководи президентът, толкоз повече пасивите отиват към него. Затова съм споделил - всевъзможни формули, с цел да стане, както написа на Народното събрание - " съединението прави силата ". И като прощаваме гадостите. "
 Радев пожела на ГЕРБ въображение и триумф в съставянето на кабинет
Радев пожела на ГЕРБ въображение и триумф в съставянето на кабинет

Има късмет да се направи нещо устойчиво, в случай че декларациите на партиите в Народното събрание са истински
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР