Интересът на испанския елитен Жирона към централния защитник на Левски

...
Интересът на испанския елитен Жирона към централния защитник на Левски
Коментари Харесай

Готвят нова оферта за Кордоба, този път още по-солидна

Интересът на испанския първокласен Жирона към централния бранител на Левски Хосе Кордоба се усилва. Пратеници на въпросния клуб ще участват на безконечното дерби с ЦСКА. Сблъсъкът с алените е в понеделник, 17 април, от 17:30 часа на националния стадион. Панамецът бележи необикновен напредък в последната година и половина, написа " Тема спорт ".
 Датски гранд напира за Хосе Кордоба
Датски гранд напира за Хосе Кордоба

През зимата Левски отхвърли офертата на стойност 15 милиона датски крони от Брьондби за Кордоба. Оферта от 20 милиона крони се равнява на 2,68 млн. евро.

Той се трансформира в закрепостен титуляр при сините, доближи и до националния тим на родината си. 21-годишният Хосе е един от тримата играчи в състава на отбора от " Герена ", който е взел присъединяване във всичките 25 турнирни дуела през този сезон. През зимата Кордоба бе на крачка от трансфер. За него имаше публична оферта от Брьондби на стойност 2 милиона евро.

В последния ден на пазара съветския Сочи пък е предложил 2.5 милиона от европейската валута. До договорка обаче заради една или друга причина не се стигна. А това докара до съществено напрежение сред изпълнителния шеф на клуба Ивайло Ивков, който следва да бъде освободен, и мажоритарния притежател Наско Сираков.

Причината бе, че Ивков е упорствал за договорка, а с парите от нея да бъдат погасени част от отговорностите към Национална агенция за приходите. В момента цената на Кордоба е още по-висока. И на " Герена " държат на оферти, започващи от 3 милиона евро нагоре. Такова ще би трябвало да прати и Жирона, в случай че желае Кордоба.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР