Интересът на читателите към горещите новини на БЛИЦ расте с

...
Интересът на читателите към горещите новини на БЛИЦ расте с
Коментари Харесай

Категоричният №1: БЛИЦ е най-четения и посещаван новинарски сайт в дните преди местните избори!

Интересът на читателите към горещите вести на БЛИЦ пораства с всеки ден и отбелязва нови върхове в дните преди локалните избори. Това се случва след сполучливото за БЛИЦ лято, през което той изрично е №1 измежду новинарските уеб сайтове.

Ето какво сочат данните на Gemius за топ 10 на българските уеб сайтове по дни и за цялата отминала седмица от 14 до 20 октомври:

14 октомври, понеделник


15 октомври, вторник



16 октомври, сряда



17 октомври, четвъртък



18 октомври, петък



19 октомври, събота



20 октомври, неделя



Прави усещане, че всеки работен ден БЛИЦ има най-малко 110-120 000 действителни гости повече от уеб страниците, които се сменят на второто място или по-надолу. В понеделник, да вземем за пример, БЛИЦ има към 160 000 действителни гости повече от 24chasa.bg, във вторник към 140 000, в сряда към 170 000 и така нататък

БЛИЦ - безспорен водач на евроизборите измежду новинарските уеб сайтове

Също толкоз безапелационни са данните и на седмична база. Посетителите в БЛИЦ са със 125 000 повече от 24chasa.bg - втория в класацията топ 25 на новинарските уеб сайтове. БЛИЦ има също по този начин двойно повече визити от 24chasa.bg, а видените страници/импресиите в най-четения новинарски уебсайт са с 13,5 милиона повече от идващия го в класацията.

Данните демонстрират, че всеки един от непрекъснато растящият брой на читателите на БЛИЦ прави ежедневно голям брой визити в уеб страницата, тъй като постоянно открива в него привличащи вниманието забавни четива. Това се удостоверява и от данните за междинното време на клиент, което през септември за БЛИЦ е 1 час 8 минути и 26 секунди, а за 24chasa.bg - 19 минути и 31 секунди.

Седмицата от 14 до 20 октомври




ЧЕТЕТЕ ПЪРВО В БЛИЦ НАЙ-ГОРЕЩИТЕ НОВИНИ ОТ ПЪРВИЯ ТУР НА МЕСТНИТЕ ИЗБОРИ В НЕДЕЛЯ, 27 ОКТОМВРИ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР