Интересът, който все повече компании от различни държави вече проявяват

...
Интересът, който все повече компании от различни държави вече проявяват
Коментари Харесай

Българска ERP система работи в четири държави


„ Интересът, който от ден на ден компании от разнообразни страни към този момент демонстрират към нашия програмен продукт, демонстрира, че сме на прав път ”, съобщи Иван Аржентински, ръководещ съучастник на ERP.BG
(снимка: ERP.BG)

Разработчикът на българската система за ръководство на бизнеса ERP.net към този момент има внедрявания в четири страни с изключение на у нас. Това са Северна Македония, Сърбия, Англия и Съединени американски щати. Очаква се при започване на идната година компанията да започва активност също в Румъния и Германия като част от дълготрайна тактика за интернационална агресия.

Системата ERP.net доста скоро ще се снабди с UK VAT модул за обслужване на Данък добавена стойност на пазара във Англия. Той служи за подаване на Данък добавена стойност заявления (VAT Return) към локалната администрация HMRC за компании, регистрирани в Обединеното Кралство.
още по тематиката
Разработката ускорява позициите на българската компания на Острова, където тя към този момент има работещо дъщерно сдружение – ERP.net Corporation, както и осъществени планове.

Новият модул ще бъде включен в ERP системата в нейната Версия 2022, която излиза през февруари 2022 година. Освен това, в новата версия ще бъде включена и поддръжка на постоянно употребявани търговски похвати и типове налози като Construction Industry Scheme (CIS), Reverse Charge, Postponed VAT, Retention и други

„ Целенасочените вложения в нововъведения, направени от нашия екип през последните години, разрешиха да създадем ERP програмен продукт и за него, които не отстъпват по нищо на най-хубавите международни артикули в сектора. Затова и разширението на активността ни на интернационалния пазар е напълно естествена последваща стъпка в нашето развиване ”, съобщи Иван Аржентински, ръководещ съучастник в ERP.BG.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР