Интересът към забранените XL Bully и кучетата в ръчна чанта“

...
Интересът към забранените XL Bully и кучетата в ръчна чанта“
Коментари Харесай

Популярността на XL Bully и „кучетата в ръчна чанта“ намалява с представянето на най-популярната порода във Великобритания

Интересът към неразрешените XL Bully и „ кучетата в ръчна чанта “ спадна внезапно предходната година, откакто беше показана обичаната порода кучета на Англия.

Забранената порода беше обвързвана с редица жестоки офанзиви на кучета през последните месеци - някои от които бяха съдбовни. Но данните от най-хубавия уебсайт за продажба на домашни любимци в Обединеното кралство Pets4Homes демонстрират, че ползата към XL Bullies към този момент е намалял предходната година, преди Риши Сунак да разгласи възбраната през септември.

Цените на American Bullies са спаднали с 36% през последните 12 месеца, макар че новият закон, който влезе в действие на 31 декември, към този момент прави наказателно закононарушение развъждането, продажбата, рекламата или размяната/подаряването им. Така наречените „ статутни кучета “ като цяло се изместват, сподели Pets4Homes, като цените на породи като кане корсо и американски булдог понижават.

Сайтът също по този начин разкри породите, които сега са най-предпочитани от британците в лист, койт...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР