Интересът към Украйна в Конгреса на САЩ може да изчезне

...
Интересът към Украйна в Конгреса на САЩ може да изчезне
Коментари Харесай

В Конгреса на САЩ се опасяват, че интересът към Украйна ще угасне без победи на Киев

Интересът към Украйна в Конгреса на Съединени американски щати може да изчезне с времето заради неналичието на огромни триумфи на украинската войска. Това мнение изрази в сряда Рубен Галего, ръководител на подкомисията по разузнаване и специфични интервенции на комисията по въоръжените сили към Камарата на представителите на Конгреса, изказвайки се на годишния конгрес по сигурността на института Аспен в американския щат Колорадо. За това написа ТАСС.

" Лидерските качества, които [президентът на Съединени американски щати Джо] Байдън показва, изиграха значима роля за обединяването на Конгреса в поддръжка на Украйна. "

" В допълнение, присъединяване на украинските парламентаристи, украинската диаспора, персонално [президента на Украйна Владимир] беше решаващо за поддържането на поддръжката от Конгреса. Зеленски, брачната половинка му, която приказва през вчерашния ден ", продължи той.

" Сега чуваме за нуждата да продължим да поддържаме Украйна. Ако поддръжката се резервира, те могат да устоят и да отвърнат на удара. Но се опасявам, че с течение на времето, в случай че не забележим огромни победи, доста членовете на Конгреса..... ще почувстват, че всичко се обърка и последователно ползата им ще изчезне “, сподели Галего.

На 24 февруари съветският президент Владимир Путин разгласи специфична интервенция в Украйна в отговор на молба за помощ от водачите на републиките в Донбас.

След това Съединени американски щати, Европейски Съюз, Англия, както и редица други страни постановиха наказания против съветски физически и юридически лица. Освен това западните страни започнаха да доставят оръжия и военна техника на Киев за суми, оценени на този стадий в милиарди долари.

Превод: СМ

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР