Интересът към програмата е много голям, твърдят от HyperScienceМашинното обучение

...
Интересът към програмата е много голям, твърдят от HyperScienceМашинното обучение
Коментари Харесай

Фирма от САЩ ще преподава машинно обучение у нас

Интересът към програмата е доста огромен, настояват от HyperScience

Машинното образование е гореща тематика от сферата на изкуствения разсъдък

Американска компания започва у нас просветителна стратегия по машинно образование като дисциплинираност и специалност. HyperScience е профилирана в автоматизирането на административна и офис активност, а нейната стратегия се назовава HS Learn.

Инициативата е ориентирана към студенти, софтуерни инженери, разработчици и други профили – с или без опит, като единственото условие е участниците да имат съществени знания по математика и компютърно програмиране, с цел да схващат материала. От компанията настояват, че на този стадий ползата към програмата и курса е доста огромен, като билетите за първата и втората лекции към този момент са изчерпани.

Образователната стратегия HS Learn цели да подкрепи развиването на ИТ промишлеността в България, като обърне по-специално внимание на машинното образование, споделят от HyperScience. Компанията създава артикули за автоматизиране на разнообразни процеси в офиса, обичайно осъществявани от човешка ръка до този миг, като употребява нововъведения в изкуствения разсъдък от рода „ надълбоко образование ” и „ компютърно зрение ”.
още по тематиката
Обученията стартират тази седмица и ще се водят от експерти на HyperScience в продължение на няколко месеца. Очаква се като гост-лектори в програмата да се включат и софтуерни инженери от други компании, прецизираха основателите.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР