Интересът към полуфинала в Шампионската лига между Милан и Интер

...
Интересът към полуфинала в Шампионската лига между Милан и Интер
Коментари Харесай

Два милиона заявки за билети за Милан - Интер

Интересът към полуфинала в Шампионската лига сред " Милан " и " Интер " в действителност доближи размерите на неуравновесеност - единствено за първия мач на " Сан Сиро " довечера от 22 часа поръчките за билети са 2 милиона, написа италианският в. " Република ".

Според изданието, арената е можела да се изпълни 26 пъти с толкоз фенове. За съпоставяне, Милано има население от към 1,3 милиона души. Разбира се, двата гранда имат почитатели по целия свят.

Предстоящият конфликт сред " росонерите " и " нерадзурите " ще означи петата им среща в европейските клубни шампионати, като " Милан " може да се похвали с победи в предходните четири мача. Вече детронираният първенец на Италия преодоля в предходния кръг " Наполи ", който пък стана отличник на Серия А доста преди края.

Реваншът е на 16 май. Снощи " Реал " (Мадрид) и " Манчестър Сити " направиха 1:1 в първия полуфинал. Финалът е при започване на юни в Истанбул.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР