Интерес от Полша и Кипър има към Джонатан Перейра от

...
Интерес от Полша и Кипър има към Джонатан Перейра от
Коментари Харесай

Отбори от Полша и Кипър следят защитник на Берое

Интерес от Полша и Кипър има към Джонатан Перейра от Берое, оповестява " Тема спорт ". Бразилецът, който блесна с два гола в първите два мача на отбора, а направи и аситенция в изгубения от Славия четвъртфинал за Купата на България, играе доста мощно даже на несвойствен пост. Треньорът Петър Хубчев залага на него като ляв бек след измененията през зимата и напускането на Александър Василев в посока Локомотив (Пловдив).

Договорът на Джонатан, който проби по родните терени с екипа на Ботев (Пловдив), изтича в края на сезона и той към този момент има право да води диалози с други клубове. Още повече, че след измененията в ръководството на " зелено-белите ", играчът се съгласи заплатата му да бъде понижена.
 Петър Хубчев набеляза трима българи
Петър Хубчев набеляза трима българи

Вижте детайлности

Все още е неразбираема обстановката с Умар Камара, чийто договор също изтича в края на май. Националът на Мавритания бе върнат в състава от Хубчев, макар че имаше настройка да бъде освободен още през зимата. Не е несъмнено и бъдещето на Алюн Фол. През есента досегашният състезателен шеф Ивко Ганчев съумя да задейства клаузите за удължение на контрактите на Абубакар Тунгара и продадения в ЛАСК Омар Сако.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР