InterContinentalSofia е победител в най-престижния международен конкурс за туризъм World

...
InterContinentalSofia е победител в най-престижния международен конкурс за туризъм World
Коментари Харесай

InterContinental Sofia – победител в Световните награди за туризъм 2019

InterContinentalSofia е победител в най-престижния интернационален конкурс за туризъм World Travel Awards 2019. Само година след отварянето си,иконата на актуалния разкош в България – InterContinentalSofia, сграбчи наградата вдве от категориите – „ Водещ хотел в България “ и „ Водещ нов хотел в Европа “ за 2019.

Част от интернационалната първокласна марка хотели InterContinental® Hotels&Resorts, InterContinentalSofia бързо се трансформира в водач на българския пазар и се утвърди като пример за разкош. Това се вижда и във впечатляващите резултати за последните 12 месеца във връзка с рейтинг и отзиви на посетители: съгласно един от критериите на веригата за оценка на качеството – GuestHeartBeat, цялостното усещане на гостите за 2019 година не е падало под 93%, с наклонност да бъде в Топ 3 за марката в Европа. В допълнение, хотелът завоюва Сертификатът за отличие на TripAdvisor за 2019 и през целия интервал на активност резервира своя рейтинг в онлайн платформите за резервации над впечатляващите 9 точки.

В края на 2018, InterContinentalSofia стана член на извънредната стратегия FineHotelsandResorts, представяща водещите хотели от този ранк и привличащаопитни пътешественици от целия свят. Още от нейното въвеждане, програмата е извънредно сполучлива за хотела заради привилегиите, които носи на гостите, като настаняване в по-висок клас стая, късно овакантяване, закуска, вечеря или обяд за двама и други.

Според Генералния управител на InterContinentalSofiaАнджело Зукала зад впечатляващите резултати, които се крият единствено година след отварянето на хотеластои вниманието към всеки подробност от престоя на госта в хотела – от топлото посрещане на Рецепция, през неповторимия комфорт в стаята до незабравимото кулинарно преживяване.„ Следвайки интернационалния етикет на нашия бранд InterContinental®, ние предлагаме същинско гостолюбие на всеки посетител,като прекосяваме оттатък петзвездния стандарт за обслужване и прибавяме персонално отношение във всеки един миг. Именно това кара гостите да ни обичат! “, споделятой.

InterContinentalSofiaвпечатлява локалните и задгранични гости със своя предпазлив и грациозен интериор, неповторима локация, спиращи дъха гледки и персонално обслужване. В края на предходната година,InterContinentalSofia откри своя Президентски апартамент, разпрострян се на обща площот 235 кв. м., който е уникален артикул за българския пазар. Апартаментът е ситуиран на седмия етаж на хотела и предлага на гостите впечатляваща панорама към Витоша, изискан дизайн, улеснения от най-голям клас, което го трансформира и в желан хазаин за делегации, вечери в стеснен кръг и медийни събития.

InterContinentalSofiae част от InterContinentalHotelsGroup (IHG®) – водеща компания в хотелиерската промишленост, с повече от 400 000 чиновници в над 100 страни. В момента IHG® има 5656 настоящи хотела в международен мащаб и 1916 в развой на създаване.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР