InterContinental Sofia официално бе обявен за „Най-добър луксозен бизнес хотел

...
InterContinental Sofia официално бе обявен за „Най-добър луксозен бизнес хотел
Коментари Харесай

Нови международни признания за InterContinental Sofiа

InterContinental Sofia публично бе разгласен за „ Най-добър първокласен бизнес хотел за Източна Европа “ от Световните награди за първокласни хотели през 2019 година. Новаторската идея на компанията IDEA International за приземния етаж донесе на хотела и друга премия - „ Интериор на годината за хотел “ за 2019-2020 година от състезанието „ Европейски награди за парцели “. Наградите демонстрират високата успеваемост на груповите старания и професионализма на екипа на InterContinental Sofia и съставляват огромна горделивост за компанията вложител Galaxy Investment Group. Българското сдружение още веднъж наложи висок стандарт, като осъществя стъпването на първокласния хотелски бранд у нас и по този начин затвърди позитивния облик на страната като желана туристическа дестинация, поставяйки я на първокласната карта на интернационалните бизнес и туристически пътувания.

От InterContinental Sofia одобряват премиите като още една причина да продължат установяването на обичаи за съблюдаване на отлични стандарти за качество. Galaxy Investment Group ще продължат да се стремят към все по-ефективни решения за обезпечаване на незабравимо преживяване и комфорт за своите посетители, както и добавена стойност за сътрудниците си и туристическия бизнес като цяло.



Основани през 2006 година, Световните награди за първокласни хотели са върхово достижение в първокласната хотелиерска промишленост. Всяка година над 300 000 гости на уеб страницата, измежду които посетители от целия свят и представители на промишлеността, декларират своя избор, с цел да отличат спечелилите. Луксозните хотели имат опцията да вземат участие в разнообразни категории към влиятелната ранглиста, като отразяват неповторимите си преимущества и вкарват нови дестинации.

За InterContinental Sofia:
InterContinental Sofia e част от InterContinental Hotels Group (IHG®) – водеща компания в хотелиерската промишленост, с повече от 400 000 чиновници в над 100 страни. В момента IHG® има 5723 настоящи хотела в международен мащаб и 1925 в развой на създаване.

За Галакси Инвестмънт Груп:
Галакси Инвестмънт Груп е водеща капиталова компания, която развива и ръководи сполучливи планове в разнообразни посоки на недвижима благосъстоятелност – хотели, жилищни и ваканционни комплекси, офисни здания, търговски и индустриални площи. Стратегическите вложения на компанията са съобразени с основните фактори в динамичната бизнес среда и дълготрайните трендове на пазара.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР