Интерактивните видео продукции са все още прохождаща, но доста обещаваща

...
Интерактивните видео продукции са все още прохождаща, но доста обещаваща
Коментари Харесай

YouTube, A Heist With Markiplier и първата интерактивна продукция на платформата

Интерактивните видео продукции са към момента прохождаща, само че много обещаваща ниша за платформи като YouTube и Netflix.

Първата по-голяма такава продукция бе " Black Mirror: Bandersnatch ", в която феновете имаха опцията да направляват решенията на основния воин и по този метод оптимално да се приближат до действието.

Вчера YouTube пусна първия филмов откъс на личния си опит за сходен артикул, който се назовава " A Heist With Markiplier ".

Markiplier е един от най-големите основатели на наличие в YouTube, като през 2017 година самият той сътвори сходна късометражна продукция, в която феновете можеха да управляват развоя на сантиментална вечеря с ютюбъра.

Сегашният план на Markiplier с YouTube oбаче дава обещание да бъде много по-задълбочен и трогателен.

Сценарият се върти към грабеж, който може да има 31 разнообразни края и се състои от общо 61 видеа, кореспондиращи с другите благоприятни условия на развиване на сюжета.

Зрителите ще могат да избират какво да се случва в хода на събитията и да изберат дали Markiplier ще живее, или ще почине.

Продукцията ще се появи на 30 октомври, като най-вероятно цялостният пакет от благоприятни условия и клипове ще бъде заплатен. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР