Интерактивната услуга на Булсатком“ b.boxapp вече може да се активира

...
Интерактивната услуга на Булсатком“ b.boxapp вече може да се активира
Коментари Харесай

Изцяло дигитално регистриране и плащане на ТВ услуги с b.boxapp от „Булсатком“

Интерактивната услуга на „ Булсатком “ b.boxapp към този момент може да се задейства напълно цифрово. През qr.bulsatcom.bg клиентите на „ Булсатком “ могат да смъкват b.boxapp на мобилно устройство, да го тестват в границите на 15 дни и в следствие да изберат желан ТВ проект и спомагателни ТВ пакети.

„ Стремим се да предлагаме все по-качествени, гъвкави и съвременни услуги на нашите консуматори, като вършим общуването им с компанията и достъпът до нейните услуги по-бърз, по-лесен и по-удобен. Това е част от цялостната ни тактика за възстановяване равнището на връзка с нашите клиенти “, споделя Петър Ризов, шеф на „ Булсатком “.

 

След цифровото вписване за прилагане на b.boxapp, потребителите заплащат услугата в портала online.bulsatcom.bg и гледат интерактивна телевизия на всяко устройство с достъп до интернет. Услугите са предплатени, като клиентите могат да изберат за какъв брой месеца да ги заплатят с неопределен абонамент без обвързване.

 

b.boxapp е мобилната версия на към този момент съществуващата услуга b.box на „ Булсатком “, работеща върху всички устройства с Android и iOS. Така клиентите на най-големия снабдител на платена телевизия у нас получават посредством интернет, без правоприемник, достъп до каналите на „ Булсатком “ с най-високо качество.

b.boxapp поддържа всички съвременни интерактивни функционалности на b.box като гледане през мобилно устройство на ТВ канали в действително време и на записи, подредени в образован списък. Чрез b.boxapp, клиентите на „ Булсатком “ могат да започват изначало предаване онлайн, да го превъртат или да го задържат на пауза. Разполагат с бърз достъп до топ 100 най-гледани филми и излъчвания, подредени по жанрове и записани до 7 дни обратно, както и със супер-обогатена детайлна информация за предаванията, в това число за категории, артисти и сюжет.

 

На разположение на клиентите на b.boxapp е наличието в над 240 канала на „ Булсатком “, от които над 130 в HD формат и 8 в 4K ULTRA HD формат. Компанията поддържа портфолио от богати и разнородни ТВ канали, измежду които са HBO, HBO2, HBO3, Cinemax и Cinemax2 и др.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР