Интерактивната телевизия от ново поколение на Yettel вече е още

...
Интерактивната телевизия от ново поколение на Yettel вече е още
Коментари Харесай

Yettel пуска телевизия без обвързване

Интерактивната телевизия от ново потомство на Yettel към този момент е още по-достъпна и може да бъде задействана без контракт напълно онлайн. Телекомът прави последваща стъпка към по-добро потребителско преживяване с платформата, като дава опция за достъп до обичаното наличие на всеки с месечен абонамент, който може да бъде преустановен когато и да е без неустойки. Yettel TV към този момент идва и с напълно цифрово ръководство на услугата – активиране и деактивиране през приложението Yettel, онлайн заплащане и прибавяне на пакети с канали и екрани единствено в няколко клика. За да отговори на упованията на дейния консуматор за повече независимост и еластичност, телекомът прави премиум заниманието налично в придвижване на разнообразни устройства, в това число при краткосрочни пътувания в границите на Европейския съюз (ЕС) и на Европейската икономическа зона (ЕИЗ).
Прочетете още
С изцяло новия за пазара потребителски интерфейс и насочената към наличието платформа с интуитивна навигация Yettel TV предлага преживяване, напомнящо това на стрийминг платформа. С прибавяне на опцията за активиране без дълготрайно обвързване в този момент клиентите могат да ръководят малкия екран си по подобен метод на други известни стрийминг услуги. Yettel TV без контракт се дава на правилото на месечен абонамент с предплащане, който се възобновява автоматизирано всеки месец и може да бъде преустановен когато и да е, без клиентът да дължи наказателна клауза. Потребителите, които не са част от мрежата на Yettel, заплащат онлайн с банкова карта, а клиентите на Yettel могат да се възползват и от опцията абонаментът да се начислява към настоящата им сметка. Заявяването става без потребност от посещаване в магазин, когато и да е и напълно цифрово през приложението Yettel, където потребителите могат да задействат и спомагателни пакети с канали и екрани.

Услугата е подобаваща за цифрово насочените номади, за тези, които не желаят да влизат в дълготрайни контракти, пътуващите постоянно в или отвън страната и за всеки, който желае да има свободата да гледа наличие на разнообразни устройства, даже и on-the-go. Потребителите гледат вести, филми, сериали, спорт, шоу стратегии и значимото за тях наличие на всички места в България и в Европейски Съюз и ЕИЗ, стига да разполагат с надеждна интернет съгласуваност. Те могат да избират сред два проекта – TV Favorite, съдържащ 100+ канала (65+ HD), и TV Max с 200+ канала (110+ HD), на цени надлежно от 23,99 лева с Данък добавена стойност и 29,99 лева с Данък добавена стойност на месец. Двата пакета са с включени 2 бр. екрани за гледане на разнообразни смарт устройства – смарт тв приемници (произведени след 2019 година, с операционни системи Android OS 8.0 или по-висока или Tizen OS 5.0 или по-висока), смарт телефони и таблети (с операционни системи iOS или Android), както и преносими компютри и компютри, за които платформата е налична през браузър на адрес.

В началото на април Yettel даде старт на телевизионната си услуга за българския пазар със поръчката да сложи нови стандарти в потребителското преживяване с помощта на висок клас технология, съвременни функционалности и първокласно качество. Yettel TV започва в за първите 6 месеца с контракт за 2 години, след което Yettel TV беше пусната и. И двете разновидности на Yettel TV се оферират със Smart TV Box, който се конфигурира елементарно, без кабели и потребност от домашно посещаване на техници. Устройството има мощен процесор и Wi-Fi връзка и на процедура трансформира всеки тв приемник с HDMI извод в смарт тв приемник. Потребителите имат опцията да свързват елементарно и разнородни аксесоари като клавиатури и джойстици, а ръководството на тв приемника и на Smart TV Box-a става с универсално светещо в тъмното Bluetooth отдалечено.

Yettel TV включва всички съществени функционалности на интерактивната телевизия, на които потребителите държат, като пускане, пауза, стартиране изначало, запис на наличие по сезони и епизоди и връщане обратно до 7 дни, както и smart показване на наличие и интерфейс с съвременен дизайн с елементи за всяко предаване. А за най-хубавото потребителско преживяване Yettel TV идва с огромен брой неповторими канали с HD и 4K резолюция.

Повече за Yettel TV, както и за другите пакети и цени на услугата, можете да намерите на
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР