Интерактивната телевизия на става достъпна до всички точки на страната

...
Интерактивната телевизия на става достъпна до всички точки на страната
Коментари Харесай

Интерактивната телевизия на А1 става достъпна в цялата страна с приложението за смарт телевизор Xplore TV

Интерактивната телевизия на става налична до всички точки на страната единствено с надеждна интернет връзка и смарт тв приемник, съчетаем с новото приложение. Инсталирането на приложението може да се направи независимо от клиента, без да се постанова посещаване от техници или в допълнение окабеляване. Към момента от предлагането могат да се възползват притежателите на смарт тв приемници Samsung или LG, модели след 2017 година

С помощта на приложението А1 дава на клиентите си първокласен нов метод за гледане на телевизия, който оставя в предишното кабелите, спомагателните устройства и потребността от второ отдалечено. Смарт тв приемниците могат да употребяват както Wi-Fi, по този начин и общоприета интернет съгласуваност през кабел, а новото приложение напълно замества досегашните приемници, с които се предлага услугата.

Липсата на спомагателни устройства значи, че с приложението отпада потребността от посещаване на техници за свързване на ТВ услуга от А1. Новото приложение може да работи без проблем, без значение дали потребителите употребяват интернет от А1, или от различен снабдител. Веднъж конфигурирано, приложението Xplore TV за смарт тв приемник разрешава на клиентите на А1 да употребяват интерактивни функционалности, които до момента бяха налични единствено в регионите с покритие на IPTV технологията като пауза и пускане от начало, както и гледане на списък от последните 7 дни.

Пълният лист с цените на услугата според от определения пакет също може да бъде открит онлайн на. Клиентите на А1 могат да се възползват от същите тарифни проекти и предложения, които се оферират настоящо с пакети до 230 канала, на цени започващи от 5,99 лв. на месец. Настоящите клиенти на телекома могат да прибавят смарт тв приемник и като спомагателен правоприемник към съществуваща услуга, като за задачата даже не е належащо да посещават магазин. Това също може да се направи напълно онлайн през приложението Моят А1.

Ползването на услугата изисква достъп до Samsung и LG app store, от където да изтеглят приложението. Ако не са сигурни дали устройството им е съвместимо с Xplore TV за смарт тв приемник, могат да създадат бърза информация на страницата на. За задачата е належащо да се избере марката от падащото меню и по-късно да се вкара модела на устройството.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР