Интерактивната образователна платформа обогати портфолиото си от предлагани електронни ресурси.

...
Интерактивната образователна платформа обогати портфолиото си от предлагани електронни ресурси.
Коментари Харесай

Платформата iZZI с много нови ресурси и увлекателни материали

Интерактивната просветителна платформа обогати портфолиото си от предлагани електронни запаси. Те включват образователно наличие за образование в 8. клас, както и редица 3D и анимационни видеа, интерактивни атласи, аудио прочити и игри за подготовка от 1. до 7. клас.

Добавените запаси по всички предмети за осмокласници им дават опция за по-лесно и увлекателно асимилиране на образователния материал. Наличните запаси по история и цивилизации за 5. клас са обогатени с интерактивни атласи, обхващащи целия материал, както и с анимационни и 3D видеа и модели възстановки на исторически обекти. Всичко това дава опция на учениците да добият действителна визия, а освен теоретична основа, за проучвания материал.

„ Екипът ни непрекъснато работи в посока обогатяване и рационализиране на ресурсите и функционалностите в цифровата просветителна платформата iZZI. Стремежът ни е да осигуряваме на учениците нужното качествено наличие за цялостния учебен развой и то да е предоставено по един забавен и вълнуващ метод. Постоянните ни старания за разширение и актуализиране на платформата напълно не стопират до тук и следва допълнението с още доста нови интерактивни материали. “, разяснява Милена Константинова, началник " Електронни планове " в издателство Клет България.

Ресурсите за учениците от 1. до 4. клас са допълнени с аудио прочити на всички литературни творби, редица занимателни игри и генератори на задания по математика. Материалите по естествени науки са обогатени с над 20 3D видеа и над 70 интерактивни модели и симулации.

За най-големите възпитаници в iZZI е налично в допълнение електронно наличие към изданията от поредицата „ Успех на матурата “ по предметите география и стопанска система, история и цивилизации и химия и запазване на околната среда.

Достъп до платформата може да бъде деклариран посредством един от наличните , както и като част или допълнение към мобилен тарифен проект на Yettel. Този месец телекомуникационната компания дава на всички младежи преференциална, включващи всичко належащо за всеки възпитаник.

е съвременна просветителна среда всички съставни елементи за цялостния образователен развой - учебник, просветителни електронни запаси, интерактивни задания, презентации и място, в което се регистрират достиженията на учениците. Новата конструкция на образователното наличие следва актуалните просветителни методики и потребностите на учителите и учениците.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР