Интерактивната карта за спа дестинациите ще бъде готова до един

...
Интерактивната карта за спа дестинациите ще бъде готова до един
Коментари Харесай

Интерактивната карта за спа дестинациите ще бъде готова до един месец

Интерактивната карта за спа дестинациите ще бъде подготвена до един месец. Това сподели министърът на туризма Николина Ангелкова пред публицисти след полемика по плана за 7 балнео- и спа дестинации, проведен взаимно с вестник „ Труд “.

По време на нея бяха разисквани плановете за балнео- и СПА дестинации в София и към нея и в Стара планина. Кампанията е част от тактиката за поощряване на профилираните туристически услуги в България, привличането на повече пътувания към вътрешността на страната и одобряването й като конкурентно направление за целогодишен туризъм.

“Благодаря на работната група, която продължава да следи в елементи предложенията, кито постъпват, тъй че да можем да старитраме като разработка интерактивните карти на спа дестинациите и да ги включим в платформата „ Аз обичам България “, както и във всички рекламни интензивности на страната, с цел да можем да разтеглим сезона“, разяснява министърът.

По думите й можем да се похвалим с много по-висок растеж на посещаемост в страната, както на непознати, по този начин и на наши туристи, през месеците април, май и септември. За първите седем месеца на тази годината имаме над 6,9 милиона задгранични туристи, което е съвсем 6% растеж. Надявам се да продължим със същия ритъм до края на годината.

„Но с цел да можем да продължим тренда и да обръщаме схващането за България като дестинация, която предлага добър, първокласен артикул на рационална цена, на нас са ни необходими  спа дестинациите, съчетани с култрно-историческите, които разработихме преди две години, и вино и гурме“, сподели тя.

„ Надявам се на интернационалната борса в Лондон да успеем да я покажем. За рекламните материали, несъмнено, ще отнеме повече време, тъй като те са свързани с обособена социална поръчка “, сподели още министърът на туризма.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР