Интерактивната карта за СПА дестинациите ще бъде готова до един

...
Интерактивната карта за СПА дестинациите ще бъде готова до един
Коментари Харесай

До месец ще е готова интерактивната карта за СПА дестинациите у нас

Интерактивната карта за СПА дестинациите ще бъде подготвена до един месец. Това сподели министърът на туризма Николина Ангелкова пред публицисти след полемика по плана за 7 балнео и спа дестинации.

„ Във всички тези дестинации е построена материална база за тази услуга, тъй че когато ние ги популяризираме и има изявен туристически интерес, да не се окаже противоположен резултат. И считам, че предложенията, които работната група направи, дават отговор на действителното състояние. Смятам, че всички оферти, които са включени в дестинациите, са вероятни, действителни и ще свършат работа “, разяснява Ангелкова.

Тя уточни, че интерактивната карта за спа дестинациите ще бъде подготвена още до един месец. „ Надявам се на интернационалната борса в Лондон да успеем да я покажем и да има съответното приложение в платформата „ Аз обичам България “. За рекламните материали, несъмнено, ще отнеме повече време, тъй като те са свързани с обособена социална поръчка “, сподели още министърът на туризма.

По думите ѝ седемте балнео и СПА дестинации ще спомогнат България да се трансформира в целогодишна туристическа дестинация.

„ Те няма да бъдат слагани единствено в рекламни материали, а ще бъдат във фокуса на Министерството на туризма. Идеята е да се притегли интерес както от евентуални туристи, по този начин и от евентуални вложители. И всички средства, с които министерството разполага, ще бъдат оптимално употребявани. Тези дестинации ще бъдат построени като маркетингови такива и през годините те ще бъдат разширявани. Така ще се даде опция регионите, през които минават тези дестинации, да се нареждат туристически по-добре “, изясни Ангелкова.

Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР