Интерактивна „банка за иновации“ ще презентира върхови руски технологии, които

...
Интерактивна „банка за иновации“ ще презентира върхови руски технологии, които
Коментари Харесай

Русия отваря интерактивна банка за иновации на Международния технически панаир в Пловдив


Интерактивна „ банка за нововъведения “ ще презентира върхови съветски технологии, които не са показвани до момента в България, по време на Международния механически панаир в Пловдив от 25 до 30 септември 2017 година Това оповестиха от Министерството на образованието и науката на Руската федерация, което провежда присъединяване на водещи университети и проучвателен организации.

Те ще показват разработки и планове в региона на машиностроенето, електрониката, електротехниката, осведомителните технологии, телекомуникациите, роботизацията, енергетиката, екологията, строителството. Банката за нововъведения ще спомага за по-ефективен трансфер на новите съветски технологии, обясниха уредниците. В програмата е и кръгла маса „ Иновационна мрежа Русия-България “, която ще се състои на 25 септември, а всеки ден ще има презентационни сесии за перспективни технологии и решения.

Русия се подрежда измежду страните с най-голямо присъединяване в идния Международен механически панаир. В него се включват компании от близо 40 страни, а броят на задграничните компании е с 15% по-голям спрямо предходната година. Това демонстрира повишение на интереса към деловия конгрес за капиталови артикули и технологии, проведен от Международен панаир Пловдив. Със мощно показване са също Австрия, Германия, Италия, Румъния, Турция, Чехия.

Десет огромни компании ще участват в експозицията, готова от Посолството на Австрия в София. Изложителите са главно от сферата на машиностроителната и металообработващата индустрия, най-силните посоки на австрийската стопанска система.

За първи път на Есенния панаир в Пловдив ще има огромно показване на технологии и артикули за работа във виртуална среда и за електронни спортове. Те ще бъдат демонстрирани в сателитните секции на Международното гейминг съревнование Let`s Play, което ще се организира в границите на изложбата ・Инфотех・

Посетителите могат да видят първия в света 1.8GHz 64-битов четириядрен рутер, най-иновативните smart home артикули и решения, а също - произведения, проектирани особено за електронни спортове. За първи път в България се демонстрира неповторимата машина Tower 900 на Thermaltake. С нея всеки искащ има опцията да стриймва онлайн обичаната си игра, дават обещание от GplayTV, уредник на шестдневния мегатурнир.

На ЕСЕН 2017 експертите ще открият още доста новости в региона на електрониката и електротехниката, енергетиката и екологията, водния бранш, осведомителните технологии, роботиката и автоматизацията, превоза и автосервизното съоръжение, машиностроенето, строителството, химическата и минната индустрия, автомобилната промишленост. Очаква се близо 45 000 посетители от България и Европа да прегледат софтуерното ревю в Международен панаир Пловдив.

На фотографията: Посетителите на Международния механически панаир в Пловдив ще могат да видят най-нови съветски технологии, които постоянно притеглят вниманието на експертите и бизнесмените.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР