Интер завърши 3:3 като гост на Барселона, впечатли с ефективна

...
Интер завърши 3:3 като гост на Барселона, впечатли с ефективна
Коментари Харесай

Треньорите на Барса и Интер съжаляват след шестте гола

Интер приключи 3:3 като посетител на Барселона, впечатли с ефикасна и бърза игра, само че старши треньорът им Симоне Индзаги съжалява за пропуснатия късмет да си обезпечат предварително класиране за елиминациите в Шампионската лига два кръга преди края.

Робин Госенс вкара за 3:2 за гостите в 89-ата минута, само че с попадение в добавеното време Роберт Левандовски запази очакванията на испанския отбор. Лидерът в тази група С Байерн обаче ще има решаващата дума в идващия кръг, защото също гостува на " Камп ".

" Има страдание у мене. Да ни се даде такава опция да държим последния късмет в ръцете си, а ние да го пропуснем...

С успеха ние щяхме да се класираме предварително за идната фаза, а в този момент би трябвало да играем още два мача.

Но пък направихме два мача с Барселона, които ще останат в съзнанието на хората, два мача с отпечатък върху футбола ", стартира Индзаги.

" Изиграхме страховит мач, искахме да пренапишем историята на Интер. Щяхме да създадем изключителна стъпка, в случай че с една такава победа се бяхме класирали предварително. Но в този момент би трябвало да създадем тази последна стъпка пред нашите почитатели против Виктория (Пилзен) ", разяснява още треньорът във връзка идващите мачове в шампионата, които ще се играят на 26 октомври.

" Но поздравих момчетата за представянето против тим, който постоянно е бил големина. Много създадохме, дружно се защитавахме и пред нашата врата.

Наложи ни се да играем рисковано, откакто изоставахме в резултата, само че това го правихме до самия край. Смятам, че имахме положения и при 0:0, тъй че имаме право да съжаляваме за пропуснатата победа ", приключи Индзаги.

Колегата му Шави Ернандес също изрази неодобрение от изпуснатата победа.

" Мачът беше под наш надзор, само че в 50-ата минута допуснахме доста, доста груба неточност в отбрана. В края на мача имаше още една такава и тимът заплати скъпо и прескъпо за тях.

Вероятно в Ла Лига такива неточности не ти костват толкоз скъпо, само че в Шампионската лига няма кой да ти елементарни. Надяваме се в този момент, че това няма да се отрази психически и да обезкуражи играчите.

Продължаваме да имаме вяра в себе си и да се приготвяме за идното " Ел Класико ". Работата ни започва от четвъртък и първо ще би трябвало да се възстановим, защото против Интер изразходвахме несъмнено доста сили ", разяснява наставникът на Барса.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР