Интер успя да победи с категоричното 4:0 Виктория (Пилзен) в

...
Интер успя да победи с категоричното 4:0 Виктория (Пилзен) в
Коментари Харесай

Интер разби Виктория и прати Барселона в Лига Европа

Интер съумя да победи с безапелационното 4:0 Виктория (Пилзен) в мача им от 5-ия кръг на Шампионската лига. Успехът на " нерадзурите " ги направи недостижими от третия Барселона, който към този момент публично ще играе в Лига Европа напролет.

В 33-ата минута удар на Джеко мина около вратата, само че две минути по-късно нещо не можа да спре домакините по пътя към гола. Алесандро Бастони центрира съвършено и отбраната на Пилзен още веднъж изпусна Мхитарян, като този път ударът с глава на арменеца приключи с гол в мрежата.
 Снимка 592549
Източник:

Пет минути преди края на първата част Лаутаро Мартинес бе на сантиметри от гол след пас на Димарко, само че ударът му мина около левия непряк дирек. В 42-ата минута обаче Димарко откри Един Джеко в наказателното поле. Останал на чиста позиция, таранът нямаше какво да направи, с изключение на да вкара за 2:0.

След почивката натискът на " змията " продължи, като Мхитарян и Мартинес не съумяха да се разпишат.

В 66-ата минута Лаутаро се оправи ужасно при една офанзива на Интер. Той даде топката на Джеко, който с удар в долния ляв ъгъл матира Станек - 3:0. След това попадение оборотите на срещата спаднаха, само че Интер продължи да управлява протичащото се на терена.
 Снимка 592550
Източник:

В 83-ата минута Дензъл Дъмфрис стреля от границата на наказателното поле, само че вратарят на Виктория Пилзен избави. Четири минути по-късно той бе безпомощен, откакто Ромелу Лукаку овладя топката на границата на наказателното поле с тил към противниковата врата. Той пусна пас към Хоакин Корея и хукна в наказателното поле. Корея незабавно му върна топката и с удар от придвижване с левия крайник белгиецът оформи крайния резултат в мача.
 Милан победи Динамо (Загреб) с 4:0 в Шампионска лига
Милан завладя " Максимир " и гледа по-смело към осминафиналите

Челси е водач в групата
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР