Интер триумфира с 1:0 над Барселона, но не и без

...
Интер триумфира с 1:0 над Барселона, но не и без
Коментари Харесай

ВАР разплака Барселона на „Сан Сиро“

Интер победи с 1:0 над Барселона, само че не и без помощта на видео-асистент-реферите на „ Сан Сиро “, тъй като две основни обстановки взеха решение развоя на срещата.

В едната обстановка гол на „ каталунците “ бе анулиран поради игра с ръка на Ерик Гарсия при 1:0. Педри момент по-късно прати кълбото в мрежата, само че повторенията потвърдиха, че топката се плъзна по ръката на испанския защитник преди да се озове в краката на неговия сътрудник. Неприятното при тази обстановка е, че прекомерно постоянно виждаме друга трактовка на съдиите за напълно сходни обстановки.

Съдбата ни даде опция, с цел да се убедим в това в добавеното време на втората част, когато Дензел Думфрис като че ли на собствен ред игра с ръка в своето наказателно, с цел да спре опита на Ансу Фати да стреля. ВАР преразгледа обстановката, само че не се реши да подскаже на Славко Винчич, че е редно да уточни бялата точка. Силата и видимостта на докосването бяха съвсем изцяло съизмерими с тези на Гарсия, само че с тази разлика, че един път се съблюдаваше за нарушаване в офанзива и един път в отбрана. Оказва се, че в очите на съдиите това има значение, въпреки в нашите това надалеч да не е заслужено.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР