Интер следи внимателно ситуацията с атакуващия халф на Борусия Дортмунд

...
Интер следи внимателно ситуацията с атакуващия халф на Борусия Дортмунд
Коментари Харесай

Интер следи ситуацията с Марио Гьотце

Интер следи деликатно обстановката с атакуващия халф на Борусия Дортмунд Марио Гьотце. Договорът на 27-годишния футболист изтича след година и все още договарянията за подновяването му не вървят изключително добре. Така той може да стане свободен сътрудник и " нерадзурите " ще опитат да се възползват и да го вземат в състава си, без да заплащат трансферна сума.

Всъщност от Интер са пробвали да вземат Гьотце още това лято, твърди " Гадзета дело Спорт ". Двата клуба обаче не са се разбрали и договорката е пропаднала. Въпреки това " нерадзурите " не са се отказали от германеца и ще създадат нов опит през идващото лято.

Гьотце вкара победния гол за Германия на финала на Световното състезание през 2014 година. Кариерата му обаче не се разви по най-хубавия метод досега. Той изкара не изключително сполучлив интервал в Байерн, след което реши още веднъж да се завърне в Борусия Дортмунд през 2016 година.

В момента обаче Гьотце не е първи избор на треньора Люсиен Фавър и от началото на сезона е записал едвам 23 минути с екипа на дортмундци. Така няма да е изненада, в случай че той реши да потърси ново предизвикателство след края на сезона.

Голямото преимущество на Гьотце е, че е доста поливалентен състезател и може да работи на разнообразни позиции по терена. Той може да бъде употребен зад нападателя, по лявото крило и даже в ролята на подправена деветка.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР