Интер ще предложи нов договор на капитана си Мауро Икарди

...
Интер ще предложи нов договор на капитана си Мауро Икарди
Коментари Харесай

Интер дава много пари на Икарди, но иска нещо важно в замяна

Интер ще предложи нов контракт на капитана си Мауро Икарди напълно скоро, написа в днешния си Corriere dello Sport. Ръководството на „ нерадзурите “ има намерение да увеличи доста годишното заплащане на играча, само че най-вече желае да отстрани откупната му уговорка, с което да лиши Реал Мадрид от опцията да го притегли през идното лятото.

Повишението на заплата на Икарди ще бъде с близо 2 млн. евро, като се чака аржентинецът към този момент да прибира по 7 млн. евро годишно.

Italian sport agent Federico Pastorello: “The biggest transfer of the summer will involve [Mauro] Icardi. " pic.twitter.com/v8BVDRD5af
— RMadrid Edition (@RMadridEdition) February 8, 2018
Информацията гласи още, че сътрудникът на нападателя и негова жена Уанда Нара ще изиска клубът да предложи оферта от 8 млн. евро, а също по този начин да не отстранява клаузата от контракта. В момента тя възлиза на 120 млн.евро, само че се чака да бъде нараснала до 200 млн.

Наскоро обаче се заприказва, че южноамериканецът се е разделил с обичаната и не е ясно дали това няма да рефлектира по някакъв метод на възможните договаряния.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР