Интер се завърна на победния път в Серия “А и

...
Интер се завърна на победния път в Серия “А и
Коментари Харесай

Индзаги: Запазихме спокойствие и не загубихме концентрация

Интер се завърна на победния път в Серия “А ” и след фиаското против Емполи в предходния кръг, тимът от Милано реализира триумф с 2:1 в гостуването си против Кремонезе в срещата от 20-ия кръг на италианския шампионат. Треньорът Симоне Индзаги оцени високо постигнатия резултат.

„ Много съм благополучен. Поздравих тима за страхотната игра, момчетата имаха вярното отношение към срещата. Направихме пропуски, само че запазихме успокоение и не загубихме централизация. Беше ни мъчно против Кремонезе, който оня ден изхвърли Наполи от Купата на Италия и взе точка против Болоня. Много се веселя, че нашият тим сподели темперамент, тъй като след неприятно проваляне в предишния кръг и бързия гол, който допуснахме през днешния ден, всичко можеше да се развие по различен метод ”, разяснява Индзаги.

Треньорът на “нерадзурите ” приказва още и за грешките, които позволи неговия тим.

“Все отново ние сме Интер и знаем, че би трябвало да реализираме високи резултати и да опитваме да не позволяваме лесни голове. Представям си какви щяха да са въпросите, в случай че бяхме изгубили поради гола, който допуснахме през днешния ден! От отрицателните моменти мога да отбележа, че в случай че не бяхме правили толкоз неточности при подаванията, щяхме да спечелим с по-голям резултат “, добави Индзаги.

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР