Интер се опитва да убеди Челси да свали цената на

...
Интер се опитва да убеди Челси да свали цената на
Коментари Харесай

Интер натиска Челси да свали цената на Лукаку

Интер се пробва да убеди Челси да смъкна цената на нападателя Ромелу Лукаку. В момента белгиецът е чартърен при " нерадзурите " до лятото, само че двата клуба имат предварителна сделка, че наемът може да бъде продължен още с година при избрани условия. Именно тях италианците желаят да предоговорят, твърди " Тутоспорт ".

Според предварителната спогодба сред двата клуба Лукаку може да остане още един сезон на " Сан Сиро ", в случай че Интер заплати 8 милиона евро през лятото, плюс още 3 под формата на бонуси. Макар цената да не наподобява прекомерно висока, от Интер се надяват да я смъкват. Още повече, че досега 29-годишният футболист не бе от огромна изгода на отбора, защото бе преследван от травми и е записал едвам 4 мача като титуляр и още 4 като запаса.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Така двата клуба може да се окажат в много заплетена обстановка през лятото. Интер не желае да изпусне Лукаку защото сега клубът не е в позиция да влага в различен нападател от неговия диаметър. От Челси обаче не са доста склонни да трансформират към този момент контрактуваните параметри, защото клубът има потребност от всяко евро, с цел да извърши критериите за Финансов феърплей, изключително след сериозните разходи, които продължава да прави през януарския трансферен прозорец. Освен това " сините " мъчно ще намерят различен покупател за Лукаку, имайки поради слабата форма, в която се намира. Така че предстоят много тежки договаряния. Белгиецът има контракт с лондончани до 2026 година

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.

Снимки: Imago

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР