Интер се наложи с 2:0 над Милан в първи мач

...
Интер се наложи с 2:0 над Милан в първи мач
Коментари Харесай

Милан никога не беше губил от Интер в ШЛ

Интер се наложи с 2:0 над Милан в първи мач от полуфиналите в Шампионската лига. “Нерадзурите ” в никакъв случай не бяха печелили против градския си противник в предходните 4 дуела посред им в шампионата. Балансът досега включваше две победи за “росонерите ” и две равенства. 

Преди почивката Милан не насочи нито един прецизен удар към вратата на Андре Онана. Отборът на Стефано Пиоли имаше преимущество в притежанието на топката, само че позволи два ранни гола, дело на Един Джеко и Хенрих Мхитарян, които се оказаха единствени в мача. 

За Интер това беше шести следващ триумф във всички шампионати. В тях “синьо-черните ” означиха 17 гола и получиха единствено един. 

Милан записва първо проваляне от 10 мача. В предходните 9 срещи отборът записа 4 победи и 5 равенства. 

Общият баланс сред миланските грандове към този момент е 88 победи за Интер, 79 триумфа за Милан и 69 равенства. До момента единствено два пъти " нерадзурите " бяха побеждавали градския си противник три пъти за един сезон - през 1973/74 и през 1994/95. 

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР