Интер се класира за 1/2-финалите на турнира за Купата на

...
Интер се класира за 1/2-финалите на турнира за Купата на
Коментари Харесай

Интер изхвърли Рома за Купата

Интер се класира за 1/2-финалите на шампионата за Купата на Италия, откакто победи Рома с 2:0 вкъщи. Попаденията за " нерадзурите " осъществиха Един Джеко и Алексис Санчес.

Успехът на миланския гранд обаче бе засенчен от травмата на Алесандро Бастони, който бе сменен наложително още в края на първото полувреме.

Интер ще срещне на 1/2-финалите на шампионата спечелилия от двойката Милан- Лацио. Двубоят сред двата отбора е на следващия ден от 22:00 часа на стадион " Сан Сиро ".

Полуфиналите за Купата на Италия ще се решат в два мача. Те започват на 2 март.

Интер стартира вихрено мача и поведе още във втората минута. Един Джеко получи дълго подаване в половината на Рома, което го остави очи в очи с вратаря на противника. Босненският голмайстор не се поколеба и за момент и с обмислен удар в долния ляв ъгъл направи резултата 1:0.

Само 4 минути по-късно домакините можеха да вкарат втори гол. Николо Барела се озова на добра позиция след ужасно извеждащо подаване и стреля мощно, само че тъкмо в напречната греда.

Малко преди края на постоянното време треньорът на Интер Симоне Индзаги трябваше да направи насилствена промяна, откакто Алесандро Бастони получи травма. На негово място влезе Стефан де Врай.

След почивката Интер продължи да диктува събитията на терена. В 68-ата минута " нерадзурите " вкараха второ попадение. Негов създател стана Алексис Санчес, който се разписа с натруфен удар от над 20 метра.

До края на мача двата отбора си размениха по още няколко положителни положения, само че до нов гол по този начин и не се стигна.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР