Интер сам си стъжни живота, но успя да запише осмата

...
Интер сам си стъжни живота, но успя да запише осмата
Коментари Харесай

Интер за малко да изпусне спечелен мач в Серия А

Интер самичък си стъжни живота, само че съумя да запише осмата си победа от 10 мача в Серия А. Това стана в семейството на Сампдория, против който надви с 3:2. Но до 65-та минута "нерадзурите " водеха с 3:0 и не се виждаше по какъв начин може да бъдат затруднени. А точно това и стана.

Мачът стартира превъзходно за домакините от Милано. Те поведоха още в 18-та минута, когато Матиас Весино центрира от корнер и откри непокрития пред вратарското поле Милан Скринияр и той с добавка пред ръцете на вратаря означи за 1:0.

В 32-та минута дежурният голмайстор на Интер Мауро Икарди не пропусна да запише още веднъж името си в статистиката. Една неприятно изчистена топка от бранител на Сампдория попадна на волето му и той с мощен шут по диагонала на вратата опъна мрежата за повторно.

При този резултат пристигна и почивката, а малко след нея още веднъж Икарди се разписа, с цел да набъбне резултатът на 3:0. Тогава Иван Перишич се измъкна зад отбраната и пусна паралелно на голлинията за връхлитащия аржентинец и той с акуратен изстрел се разписа, с цел да оформи класиката

Тук обаче пристигна отпущането и за малко "нерадзурите " да съжаляват горещо за него. Първо в 64-та минута ветеранът Фабио Куалярела с прекрасен прехвърлящ пас откри Давид Ковнацки зад отбраната, само че под дребен ъгъл по отношение на вратата. И все пак той се разписа за 1:3.

Интригата се върна с цялостна мощ в 85-та минута, когато Куалярела се и разписа след асистенция на белгиеца Денис Прает и направи финалните минути инфарктни за тифозите на Интер. Тимът им обаче устиска задатъка си и се поздрави с трите точки.

С тях момчетата на Лучано Спалети имат към този момент 26 в актива си и не престават без загуба. Те са краткотрайно на върха, само че преди изиграването на останалите мачове. Сампдория остава на шестата позиция със 17 точки.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР