Интер разби Верона с 6:0 като гост в мач от

...
Интер разби Верона с 6:0 като гост в мач от
Коментари Харесай

Интер затвърди добрата си форма с гръмка победа във Верона

Интер разруши Верона с 6:0 като посетител в мач от 33-ия кръг на Серия А. По два гола за триумфа на " нерадзурите " вкараха Един Джеко и Лаутаро Мартинес, а един път се разписа Хакан Чалханоолу. Адолфо Гаич пък си вкара автогол. 

С триумфа Интер събра 60 точки и се задържа на 4-ото място в класирането, като има задатък от две от идващите го Милан и Аталанта. 

Миланският гранд стартира доста мощно мача и сътвори няколко отлични обстановки за гол, които обаче Лоренцо Монтипо избави. Той мазета в корнер удар с глава на Джеко, по-късно отрази и изстрел на Данило Д'Амброзио, а секунди по-късно попречи и на Стефан Де Фрай да открие резултата.

В 31-ата минута Федерико Димарко центрира отстро, а Гаич се опита да почисти, само че вместо това прати топката в личната си врата за 0:1. Шест минути по-късно Чалханоолу реши да опита удар от далечна отдалеченост, който имаше нужната мощ и акуратност и Монтипо не съумя да реагира. 

Секунди по-късно " нерадзурите " лишиха в средата на терена, а Лаутаро подаде към Джеко, който не сбърка. 

В 55-ата минута гостите вкараха четвърти гол. Марсело Брозович подаде към Лаутаро, който трансферира Монтипо за 0:4. В 61-ата минута Ачерби откри Джеко, той получи задоволително време, с цел да си настройки топката и прецизният му удар направи резултата 5:0 в интерес на Интер. 

Крайният резултат оформи Лаутаро в добавеното време на мача. 

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР