Интер разби с 3:0 като гост сензацията в Серия А

...
Интер разби с 3:0 като гост сензацията в Серия А
Коментари Харесай

Интер разби сензацията в Серия А Сасуоло

Интер разруши с 3:0 като посетител сензацията в Серия " А " Сасуоло. Срещата бе от 9-ия кръг на Калчото. Поражението бе първо за " неровердите " от началото на акцията. Така двата отбора събраха по 18 точки и са след водача Милан.

Алексис Санчес откри резултата в 4-ата минута. Десет минути по-късно Влад Кирикеш си означи автогол. В 60-ата минута Роберто Галярдини бе прецизен за крайното 3:0.
Снимка: БГНЕС  Интер разруши сензацията в Серия
В 4-ата минута Лаутаро лиши топката от Кирикеш. Аржентинецът трансферира Консили, само че Кирикеш не му разреши да нанесе удар. Мартинес откри Алексис Санчес, който бе прецизен за 0:1.

" Нерадзурите " продължиха са да по-добрият тим. В 7-ата минута Консили отрази удар на Перишич, а в 11-ата минута Мартинес опита прехвърлящ удар, който излезе в навън.
Снимка: БГНЕС  Интер разруши сензацията в Серия
В 14-ата при осъществяване на корнер топката мина над всички играчи и се озова в Артуро Видал. Той нанесе мощен удар редом на вратата, а топката се отби в тялото на Кирикеш и се озова във вратата.
Снимка: БГНЕС  Интер разруши сензацията в Серия
В 21-ата минута шут на Джуричи облиза гредата. Последваха намеси на Ханданович след удари на Толян и Рожерио.

Втората част стартира с добра опция пред Лаутаро, само че ударът му излезе в навън. В 54-ата минута Дармиан откри Галярдини, който със страховит шут направи резултата типичен.

Малко по-късно с пропуск се отличи Алексис.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР