Интер продължава усилията по подновяване на договорите на свои ключови

...
Интер продължава усилията по подновяване на договорите на свои ключови
Коментари Харесай

Интер бърза с новия договор на Бастони

Интер продължава напъните по възобновяване на договорите на свои основни футболисти. Особено комплицирана е обстановката за “нерадзурите ” в отбрана, където Стефан де Фрай и Милан Шкриняр са с изтичащи през лятото контракти и към този момент отхвърлят да преподпишат. За да не се стигне до същата обстановка и с различен централен защитник Алесандро Бастони, от клуба бързат да го обвържат дълготрайно, твърди fcinternews.it.

Настоящият контракт на Бастони е до лятото на 2024 година. Той се трансформира във значим състезател за клуба в последните години и желанието на шефовете е да го задържат на “Сан Сиро ” допустимо най-дълго. Още повече, че футболистът към този момент е хванал окото на няколко европейски гранда, които мътят главата му. Сред тях са Манчестър Сити, Тотнъм и Челси.

В момента Бастони получава по 1,6 милиона евро на сезон, само че той е изискал от Интер заплатата му да бъде увеличена до 4,5 милиона, плюс спомагателни бонуси. Засега от Интер са склонни да му предложат заплащане в размер на 4 милиона евро, като разликата с желанието на футболиста не е толкоз огромна, тъй че има вяра двете страни да стигнат до компромис.

Снимки: Imago

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР