Интер продължава да се радва на шампионската си титла от

...
Интер продължава да се радва на шампионската си титла от
Коментари Харесай

Кризата може да накара Интер да се раздели с още един от най-добрите си играчи

Интер продължава да се радва на шампионската си купа от предишния сезон и присъединяване в Шампионската лига през тази година, само че финансовата рецесия в клуба не стопира да тежи върху тима. Тя даже може да принуди управлението да се раздели с още един от най-хубавите си футболисти, в случай че финансите не се стабилизират допустимо най-скоро.

Calciomercato написа в днешното си издание, че Стефан де Врай може да бъде рискуван още през зимата, в случай че слуховете за интерес на Тотнъм и Нюкасъл се окажат правилни.

Нидерландецът има още година и половина от контракта си с „ нерадзурите “, само че статута му надали ще му разреши да се помири с вероятно понижение на заплатата при възможна оферта за удължение.

Наред с де Врай и Милан Шкриниар ще бъде изправен пред сериозна алтернатива, тъй като и словенецът има единствено 18 месеца от договора си, само че ползата към него за в този момент остава по-нисък.

Припомняме, че Ромелу Лукаку и Ашраф Хакими трябваше да си тръгнат през лятото от „ Джузепе Меаца “, макар че бяха съществени виновници за извоюваното „ Скудето “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР