Интер постигна важна победа срещу Барселона в очертаващото се съперничество

...
Интер постигна важна победа срещу Барселона в очертаващото се съперничество
Коментари Харесай

Интер нанесе втора поредна загуба на Барселона в Шампионската лига

Интер реализира значима победа против Барселона в очертаващото се съревнование за второто място в групата им в Шампионската лига. Нерадзурите се постановиха с 1:0 с гола на Хакан Чалханоглу в добавеното време на първата част.
По-рано Байерн завоюва с 5:0 против Виктория (Пилзен) и се утвърди на върха с девет точки от три мача. Интер е втори с шест, а Барселона остава с три след втората си поредна загуба в конкуренцията. След седмица каталунците ще имат значимата задача да победят Интер на Камп Ноу с вярата, че няма да се повтори развоят от предходната година, когато тимът отпадна още в групите.

Барселона владееше повече топката и играеше в познатия си жанр, само че не съумя да реализира задачата си. Интер поведе с гола на Чалханоглу, който стреля от надалеч по земята в долния десен ъгъл. През второто полувреме Барселона нападаше съвсем непрекъснато. В края каталунците вкараха, само че голът не беше зачетен поради игра с ръка.

" Ядосан съм от съдийството. Това просто не беше почтено. Съдията би трябвало да изясни за какво взема тези решения. Категорично не съм благополучен ", сбит бе треньорът на испанците Шави след края на мача, който добави, че на футболистите му предстоят три финала в оставащите три мача от груповата фаза.
В различен забавен мач въодушевеният Наполи реализира победа за историята. Водачът в Серия А направи незабравим поврат за 6:1 против Аякс в Амстердам. В същата група Ливърпул победи с 2:0 Рейнджърс и е втори с шест точки, на три зад Наполи.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР