Интер постигна седмата си поредна победа в първенството на Италия

...
Интер постигна седмата си поредна победа в първенството на Италия
Коментари Харесай

Интер със седма поредна победа в Серия А, дръпна на Милан с 6 точки

Интер реализира седмата си поредна победа в шампионата на Италия и продължава решително да крачи към спечелването на купата в Серия " А ".

" Нерадзурите " се постановиха над един от намиращите се в борбата за систематизиране на " европейските " места сформира - Аталанта.

Футболистите на Антонио Конте завоюваха с 1:0, с попадение на Милан Шкриняр.

Успехът не беше по никакъв начин елементарно реализиран от домакините, които имаха мъчно първо и доста тежко второ полувреме, от позиция на оправянето с главните движещи сили на противника в нахлуване.
Снимка: БГНЕС  Интер със седма поредна победа в Серия
Сапата използваше всяка дребна опция, с цел да тормози бранителите и да тества оптимално уменията им да се оправят с мощните му нападения и впечатляваща физика.

Муриел също не пестеше старания и всичко това напрегна Ханданович и бранителите пред него.

През първото полувреме едвам не се стигна до отбелязване на автогол от страна на Ромеро, който опита да върне рисковано топката към вратаря си, на който се наложи да чисти акробатично, с глава.
Снимка: БГНЕС  Интер със седма поредна победа в Серия
Резултатът беше открит едвам след 54 минути игра, когато след центриране от ъглов удар се получи безредие, а най-съобразителен се оказа Милан Шкриняр, пратил топката в мрежата.

До края на борбата Сапата имаше още една опция да вкара за 1:1 и да върне състава си в мача, само че в съответния случай и шансът не беше на негова страна.

Така Интер разполага към този момент с 62 точки на сметката си в класирането - 6 повече от втория Милан. Аталанта резервира 5-ото си място.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР