Интер постигна първа победа в тазгодишното издание на Шампионската лига,

...
Интер постигна първа победа в тазгодишното издание на Шампионската лига,
Коментари Харесай

Труден, но сладък успех за Интер

Интер реализира първа победа в тазгодишното издание на Шампионската лига, надделявайки с минималното 1:0 Бенфика в дуел на " Джузепе Меаца ". Единственото попадение в срещата вкара Маркус Тюрам през втората част.

В другия дуел от групата Реал Сосиедад победи Република България Залцбург с 2:0 и по този начин " нерадзурите " и отборът от Сан Себастиан имат по 4 точки, до момента в който австрийците са с три, а Бенфика с 0.

Двубоят стартира на високо движение с офанзиви и към двете порти.

В 13-ата минута Анхел ди Мария бе много покрай това да означи непосредствено с центриране от корнер, само че топката " кацна " на напречната греда.

В 22-ата минута Рогер Шмит трябваше да прави насилствена промяна, откакто Александър Бах се контузи и на негово място се появи Томаш Араужо.

Две минути по-късно Чалханоголу стреля от отдалеченост, само че Трубин се оправи.

В 41-вата минута Бенфика стигна до нова огромна заплаха пред Ян Зомер, който направи ослепително избавяне след удар на Орснес, само че в обстановката бе отсъдена и засада.

Две минути по-късно Николо Барела насочи мощен шут, само че Трубин съумя да го отрази.

В 55-ата минута още веднъж гредата избави Бенфика, откакто Лаутаро Мартинес прати топката в напречната греда, а по-късно Барела от близко бе отхвърлен от Трубин.

В 61-ата минута след страхотна офанзива на " нерадзурите " топката се отби в страничния дирек при изстрел на Мартинес.

Минута по-късно Интер най-сетне поведе в резлтата. Дензъл Дъмфрис стигна до топката съвсем до аутлинията и върна към Маркус Тюрам, който с компактен удар я прати във вратата на Трубин.

В 65-ата минута Димарко също вкара топката във вратата, само че попадението не бе зачетено поради засада.

В 87-ата минута Трубин още веднъж бе последната бариера пред Лаутаро Мартинес. Вратарят на Бенфика отрази с крайник изстрела на международния първенец.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР