Интер постигна изключително ценна победа с 1:0 в гостуването си

...
Интер постигна изключително ценна победа с 1:0 в гостуването си
Коментари Харесай

Лаутаро Мартинес върна Интер на върха

Интер реализира извънредно скъпа победа с 1:0 в гостуването си на Фиорентина от 22-рия кръг в Серия " А ". " Нерадзурите " си потеглиха с трите точки от " Артемио Франки " след следващия гол на вездесъщия Лаутаро Мартинес, който бе прецизен в 14-тата минута.

Това бе негово 19-то попадение от началото на сезона в шампионата, а този триумф върна отбора му на върха в класирането, изпреварвайки огромния зложелател Ювентус с една точка преди идното Дерби д`Италия идната неделя. Домакините пък има защо да съжаляват в мача, защото пропуснаха дузпа в 76-ата минута, като грешникът бе Николас Гонзалес.

Винченцо Италиано бе избрал да стартира мача с Лукас Белтран на върха на офанзивата и Мбала Нзола Джакомо Бонавентура и Жонатан Иконе от по-задни позиции. Артур и Алфред Дънкан пък бяха двойката опорни полузащитници.

Симоне Индзаги пък бе предпочел да пусне дуото Маркюс Тюрам и Лаутаро Мартинес в офанзива. В средата на терена действаха Хенрих Мхитарян, Давиде Фратези и Кристиян Аслани. Матео Дармиан и Карлос Аугусто оперираха по двете крила.

Интер удържа успеха и с актив от 54 точки още веднъж се върна на върха в класирането, изпреварвайки Ювентус, който е с 53 и мач повече. Фиорентина записа трети мач без победа и остава на 5-ото място с 34 точки.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР